Abonimi në Internet TV me kanale stabël IPTV, EPG dhe Panele

Aksesueshme në çdo pajisje si MAG, Kodi, Enigma dhe shumë të tjera

Ndeshjet janë rrugës

Sistemi i instalimeve është një tipar gjithëpërfshirës dhe i rëndësishëm për ndjekjen e rezultateve të lojërave sportive në teknologjinë internet tv . Në Stack, ju mund të shihni rezultatet e ndeshjeve të futbollit në detaje të plota me përditësime live. Për shembull, lojërat që luhen disa muaj më parë ose në muajt e ardhshëm, janë të ndara sipas vendit, ligës dhe datës, me një veçori që lejon që informacioni të përditësohet vazhdimisht. Gjithashtu, kur i afrohesh lojrave, mund të shikosh cilat kanale po luhen dhe të përdorësh IPTV për ta shijuar lehtësisht atë.
Ju keni akses në TV direkt nga e gjithë bota nëpërmjet internetit. Regjistrimi ju jep informacion të vërtetë dhe të përditësuar, së bashku me analiza dhe komente, në një mënyrë praktike dhe në një shikim mund të zbuloni të gjitha gjërat e rëndësishme për lojërat e futbollit me abonimin internet tv .

Fute dhe Luaj

Duke mbështetur versionet më të fundit të mediave dhe pajisjet e transmetimit me një mënyrë të shpejtë, të lehtë dhe të përballueshme për të parë IPTV në çdo pajisje, kudo

Luaj lojëra, Stream Live TV

Më shumë argëtim për fushën tënde të lojërave. IPTV Stack është i disponuesh në Xbox one and Playstation4.

Merr IPTV Stack me vete

Shkarkoni një aplikacion falas nga App Store Apple, Google Play ose Dyqani i Windows Phone dhe filloni të transmetoni në Smartphonin dhe Tabletin tuaj.

Optimizoni Performancën

Duke përdorur përvojën tonë të thellë të sfondit në sigurimin e IPTV dhe duke fituar njohuri nga algoritmet më të përparuara, një pult i ri inteligjent, miqësor dhe i lehtë për t'u përdorur, është inovuar për klientët tanë.